Dirk Martens in Brugge: een brievenbus die past bij uw eigen huis & smaak

Bij Dirk Martens uit Zuienkerke (Brugge, West-Vlaanderen) bent u aan het goede adres als u op zoek bent naar een nieuwe, stijlvolle brievenbus. Wij bieden u een uitgebreide keuze brievenbussen in diverse afmetingen, stijlen, kleuren en materialen. Dirk Martens heeft ook een groot aanbod van allerlei tuin- en landbouwmachines, kettingzagen en reinigingsapparaten in huis.

Contacteer Dirk Martens

Onze kant-en-klare brievenbussen zijn in allerlei vormen en materialen te verkrijgen, bijvoorbeeld in mooi en degelijk roestvrij staal (ook wel inox of RVS), in aluminium of staal. Geen van deze materialen gaat roesten en u kunt uw brievenbus ook in alle RAL-kleuren laten verven.


Natuurlijk is er nog allerlei ander materiaal geschikt voor brievenbussen zoals (natuur)steen, beton en hout. Ook combinaties van materialen zijn mogelijk. U kunt uw brievenbus eenvoudig met beton verankeren of ingraven.

Iedere brievenbus van Dirk Martens voldoet aan de regels van de wet: de gleuf is altijd minimaal 23 cm breed en 3 cm hoog en zit tussen 70 en 170 cm hoog in de brievenbus. De diepte van het postvak is minstens 35 cm. Let erop dat u uw brievenbus aan de rand van de openbare weg plaatst en dat uw bus- of huisnummer vanaf de weg goed leesbaar is!

Neem contact op met Dirk Martens in Brugge, West-Vlaanderen, de specialist in stijlvolle brievenbussen aan de kust: De Haan, Knokke, Blankenberge, De Panne, Bredene, Koksijde, Oostende, Nieuwpoort & Middelkerke!

Inox & RVS brievenbussen in Brugge, West-Vlaanderen

Martens Dirk

Verschillende soorten brievenbussen in West-Vlaanderen: een staaltje kunst!