Bij Dirk Martens in Brugge, West-Vlaanderen vindt u motorzagen & kettingzagen voor elk soort werk

Bij Dirk Martens in Zuienkerke (Brugge, West-Vlaanderen) vindt u niet enkel tuinmachines. Ook voor motorzagen of kettingzagen bent u bij ons aan het juiste adres! Wij leveren kettingzagen die ergonomisch zijn vormgegeven en uitblinken in de laatste innovatieve techniek. Kortom, wij leveren krachtige kwaliteitszagen die uitgerust zijn voor de meest verschillende werkvereisten: zowel compacte hobbyzagen als oersterke professionele zagen.

Contacteer Dirk Martens

Wij bieden u een ruime keuze: kettingzagen voor land-, tuin- en bosbouw, voor onderhoud van percelen en voor boomverzorging. U hebt bij praktisch elke kettingzaag de keuze uit een zaag op benzine, elektriciteit of voorzien van een accu. Voor elk gebruik hebben wij de juiste motorzaag, voor fulltime of parttime professioneel gebruik en natuurlijk voor de hobbyist of handige doe-het-zelver.

Onze kettingzaagmodellen zijn duurzaam en betrouwbaar, hebben krachtige motoren, een optimale acceleratie en zijn gemakkelijk te gebruiken. Ergonomie is bij een motorzaag essentieel, zodat tijdens het werk de trillingen van de machine efficiënt worden gedempt. Ze zijn ontworpen voor dagelijks gebruik en beschikbaar in verschillende afmetingen, zowel lichtgewicht modellen als zwaardere voor het professionele werk.

Ook voor onderhouds- en reinigingsmachines, brievenbussen & grasmaaiers kunt u bij ons terecht! Dirk Martens is uw specialist in tuinmachines aan de kust: Bredene, De Haan, Oostende, Knokke, Middelkerke, De Panne, Koksijde, Nieuwpoort & Blankenberge!

Kom naar Dirk Martens in Brugge, West-Vlaanderen, voor een ruime keuze aan motorzagen of contacteer ons voor meer informatie!

Motorzagen & kettingzagen in Brugge, West-Vlaanderen

Martens Dirk

Sterke en innovatieve kettingzagen nodig? Martens Dirk in Brugge is uw specialist!